تحصیل در مالزی
 
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدین. لطفا مطالب رو بخونین و نظر بدین. اگر دنبال موضوع خاصی هستین به آرشیو موضوعی مراجعه کنین. نکته مهم: وبلاگ علمی کاربردی بوکان به هیچ حزب، سازمان دولتی یا غیر دولتی و یا طرز تفکری خاص وابسته نیست. این وبلاگ تنها برای آشنایی خوانندگان تهیه شده است. نگارنده مسوولیتی در قبال ادعای دیگران و یا تصمیمات خوانندگان وبلاگ ندارد. همچنین نگارنده مسوولیت صحت نوشته ها را به عهده نمی گیرد. خوانندگان محترم لطفا خود با استناد به منابع دیگر در مورد صحت نوشته ها تحقیق فرمایند. در صورت تمایل با شماره09379943535 تماس حاصل فرمایید مدیر وبلاگ: حسام رمضانی
آرشيو وبلاگ



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 11
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 13
بازدید ماه : 13
بازدید کل : 25387
تعداد مطالب : 28
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1

www.itblue.ir

فناوری اطلاعات
فناوری اطلاعات دانشگاه جامع علمی کاربردی بوکان

 

 2- موقعيت امن اجتماعي کشور مقصد
جواناني که برای تحصيل از کشور خارج مي شوند، قطعا از خانواده هايي سالم هستند که به ارزش های خانوادگي خود پايبند مي باشند. اما محيط کشور مقصد نيز شرط است که می بایست از امنیت و سلامت لازم برخوردار باشد. بسياری از کشور ها که برخی از آن ها نیز با جديت مورد تبليغ قرار مي گيرند ، از حد اقل فاکتور های امنيتي و سلامت اجتماعي برخوردار نيستند. آمار جرایم و بزه کاری در برخی کشورها مثل کشورهای اروپای شرقی و تازه استقلال يافته ، به لحاظ مسائل تاریخی ، اقتصادی و فرهنگی همواره با اختلاف زیادی نسبت به سایر کشورها در سطح بالایی قرار داشته است و همه ما کم و بيش از مشکلاتي که دانشجويان در اين کشورها با آن مواجه مي شوند چيزهايي شنيده يا خوانده ايم. برای جذب دانشجو به يکي از اين کشورها به عنوان يک امتياز تبليغاتي گفته مي شود که برای دانشجويان بادی گارد استخدام کرده اند، بايد از خود پرسيد مگر در اين کشور چه ميگذرد که حتي دانشجويان نياز به بادي گارد دارند؟ در انتخاب محیط تحصیل ، ضروری است که در زمینه امنیت اجتماعی مطالعه و دقت فراوانی صرف کنیم تا در حد امکان ، از دغدغه ها و نتایج نا مطلوب احتمالی یک فضای آلوده در امان بمانیم.
البته دانشجويان در هر محیطی خود مي بايست حد اکثر احتياط را در زمینه هایی مثل معاشرت ها و ارتباطات ، انتخاب مسکن و غیره انجام دهند و قطعا نقش بسیار مهمی در زمینه تامین امنیت یا بر هم نزدن امنیت موجود بر عهده خود دانشجو است. مثلاً به لحاظ فرهنگي ايراني ها قرابت کمي با اتباع کشورهای آفريقايي و عربي دارند لذا بهتر است دانشجويان از ارتباط یا هم خانگی با اتباع اين کشورها پرهيز کنند ، اما محیط و عوامل محیطی نیز به میزان زيادی در امنيت نقش دارند و در انتخاب مقصد باید محتاط بود.
اگر مدتي به اخباری که در جرايد در مورد نا امني برخي کشور ها درج ميشود دقت کنيد در مي یابيد که کدام کشور ها اصلاً مناسب نيستند.
 
3- گرفتن حداکثر امکانات با حداقل قيمت
تحصيل در يک کلام يک سرمايه گذاريست بدین معنا که دانشجو وخانواده وی با صرف هزينه های گوناگون مادی و معنوی تلاش خود را بر ساختن آينده ای بهترو روشن تر معطوف ساخته اند. پس عقلانی تر آن است که در اين راه ، کشور ها و دانشگاههايي را انتخاب کنید که در مقابل میزان سرمایه گذاری شما امکانات بهتری ارائه مي کنند. منظور از اين امکانات صرفاً امکانات علمي نيست. برای مثال، دانشگاههای هند اساتيد خوبي دارند اما از داشتن خوابگاههای خوب، کتابخانه روزآمد، امکانات ورزشي و بهداشتي محرومند. در مقابل ، دانشگاه های مالزی ضمن آنکه از نظر علمي در سطح کاملا مناسبی قرار دارند، سرمایه گذاری بي نظيری برای ايجاد اينترنت رايگان، سايتهای مجهز کامپيوتری، کتابخانه های الکترونيکي و امکانات ورزشی انجام داده اند. مسلماً اين امکانات در شرايطي به صرفه است که به نسبت ارزان هم باشد. برای خيلي از رشته ها مالزی ارزانتر است و برای برخي رشته ها هم هند. در مقابل در کشورهايي نظير قبرس و امارات ، امکانات درجه دو و سه به واسطه ماهيت توريستي آنها با قيمت های گزاف عرضه مي شود. پس قبل از انتخاب حتماً تحقيق کنيد و از صحت اطلاعات دريافتي اطمينان حاصل کنيد.
توجه کنيدحتي المقدور به دانشگاههايي نرويد که برای پذیرش و ثبت نام در آن ها از دانشجويان به بهانه های مختلف وجوه غير قانوني اخذ مي شود. به عنوان مثال دانشگاه های شهر بنگلور هند و دلالان آنها در اخاذي از دانشجويان و خانواده های آن ها به بهانه های گوناگون و اغلب واهی نه تنها از حد خود خارج شده اند، بلکه به کلی منزلت دانشگاه و دانشجو و تحصیل دانشگاهی را زیر سوال برده اند. اين مشکل در ساير شهر های هند هم تا حدي وجود دارد.
 
4- اعتبار بين المللي دانشگاه ها را دست کم نگيريد
واقعيت اين است که در اکثر رشته های دانشگاهي اگر هزار دانشگاه ممتاز وجود داشته باشد نهصد دانشگاه اول آن در آمريکا هستند. با توجه به شرايط نا عادلانه ای که از طرف دولت آمريکا عليه شهروندان ايرانی تحميل شده، امکان دسترسي به اين دانشگاه ها برای دانشجویان ایرانی محتمل نمي باشد. دانشگاه های کشورهای پيشرفته غرب نيز آنقدر پر هزینه و گران است که برای اکثر خانواده ها مقرون به صرفه نيست. مانند تحصيل در انگلستان که سالانه حدود سي ميليون تومان هزينه دارد و تامین آن تنها برای بخش کوچکی از جامعه ما امکان پذیر است.
پس چاره چيست؟ اين سوال را همه ما مرتباً از خود مي پرسيم و به ناچار در حد امکانات و توانايي های خود بايد به آن پاسخ دهيم.
يک مساله خيلي اساسي پيدا کردن دانشگاه انگليسي زبان است چون به اين صورت شما به آخرين مباحث روز دست می يابيد و هميشه هم به روز مي مانيد. امکان کار و فعاليت وزندگي را نيز در يک محيط جهاني بدست مي آوريد.
نکته ديگر انجام تحصيل به صورت تمام وقت است، دنبال تحصيلات مکاتبه ای نباشيد چون اکثراً از محتوای علمي لازم بي بهره اند و از همه بدتر اينکه با تحصيل مکاتبه ای از تجربه پربار دوران دانشجويي در يک کشور خارجي محروم مي شويد.
اعتبار جهاني دانشگاه در دوره کارشناسي چندان مهم نيست .يک دانش آموز متوسط در آمريکا هم به يک دانشگاه درجه يک راه نمی يابد. دانش آموزان متوسط برای انتخاب يک دانشگاه خوب ميتوانند با مقايسه امکانات دانشگاه های مختلف يکي را انتخاب کنند يا ببينند کدام دانشگاه در رشته مورد علاقه به آنان پذيرش ميدهد. اما اعتبار بالای دانشگاه برای تحصيلات تکميلي و خصوصا دوره دکتری حياتي مي باشد.
طبعاً دانشجويي که تا کارشناسي ارشد در ايران تحصيل کرده است شانس کمي برای تحصيل در کشور های غربي دارد. چون بدون رودربايستي دانشگاه های ايران از اعتبار بالايي برخوردار نيستند حتي اخيراً کشوری نظير هند مدرک پزشکي عمومي ايران را برای تحصيل در دوره تخصص قبول نمي کند. اما برای دوره دکتري ميتوان دانشگاه های مطرح در سطح آسيا را انتخاب کرد. مثلاً دانشگاه پونا در هند یا دانشگاه تکنولوژی مالزی برای تحصیلات تکمیلی رشته فيزيک معتبر اند اما برای مثلاً تخصص پزشکی بهتر است از دانشگاه USM مالزی استفاده شود. جهت آگاهی از وضعیت رشته های مختلف در دانشگاه های مختلف، از "راهنمای انتخاب رشته و دانشگاه" استفاده کنید.
 
 5- بزرگترين دست آورد تحصيل خارج از کشور تجربه است
دوران دانشجويي آنهم در خارج از کشور متفاوت، پر ماجرا و سرشار از تجربه است. اگر در اطرافيان شما کسي قبلاً اين تجربه را داشته مي تواند شما را نسبت به تصميمتان آگاه تر کند.
هم دانشجويان و هم خانواده ها توجه کنند که جواني که به خارج از کشور مي رود نياز دارد دست به تصميم گيري هايي بزند که مي تواند تبعات خوب يا بدي برايش داشته باشد و لزوما تا وقتي در ايران زندگی می کرده است نيازی به اين تصميم گيري ها نداشته است. او با ماجراها و شرايطي کاملاً جديد مواجه مي شود که هميشه خوشايند نيست. در روزها و ماههای اول مهاجرت دچار دلتنگي و حتي بهانه جويي مي شود. دانشجو مجبور است برای دوام ، برنامه ريزي داشته باشد. مجبور است بودجه و هزينه هايش را بدقت هماهنگ کند. با افراد جديد مواجه مي شود که از فرهنگ ها و کشورهای ديگري هستند و ناگزیر است خود را با محيط جديد هماهنگ کند تا بتواند با آن ارتباط برقرار کند و از مزايای آن استفاده کند و از بلايای آن آسيب نبيند. در همه اين روزها و لحظات دانشجو بايد به اهدافي که برای آينده خود ترسيم کرده توجه داشته باشد. اعتقاد به آينده و اعتماد به نفس از سختي ها خاطراتي شيرين مي سازد و هر لحظه پردردسر تبديل به خاطره ای به یاد ماندنی مي شود. چه بهتر که خانواده های محترم دانشجویان نیز با آگاهی از این شرایط فرزندان خود را به ویژه به لحاظ روحی تقویت و پشتیبانی نموده و در ترسیم آینده ای بهتر برای آنها بکوشند.
اما به دانشجویان نیز باید خاطر نشان کرد که خانواده های ما معمولاً در فراهم کردن امکانات رفاهي برای فرزندانشان از هيچ تلاشي دريغ نمي کنند و گاهی همين مهرباني ها ما را بد عادت می کند . اگر آينده ای روشن را برای خود در نظر بگیریم و تمام تلاش خود را بر رسیدن به اهدافمان معطوف بداریم، به سادگی می توانیم بر همه مسائل و مشکلات احتمالی فائق آییم . ساده ترین شکل اين مسائل مي تواند چگونگي تغذيه يک دانشجو ، بيماري در غربت يا نرسيدن به موقع پول از طرف خانواده باشد. همه اينها گذراست اما دانشجو ياد مي گيرد و تجربه مي کند که چگونه در مقابل مخاطراتِ جدي تر در کار و زندگي پس از دوران دانشجويي از خود واکنش صحيح را نشان دهد و همين تجارب ، بدون شک بهترين دست آورد دوران دانشجويي هستند. دوراني که با همه سختي ها سرشار از مسئوليت پذيري، تفريح وپيشرفت است.
 
اميدواريم هر کشور يا دانشگاهي را که انتخاب مي کنيد از وقت خود حداکثراستفاده را ببريد و با موفقيت تحصیل خود را به اتمام برسانيد.
راهنمای جامع انتخاب رشته و دانشگاه
در کشور مالزی
 
 
الف) اگر دیپلم دارید:
به طور کلی مدرک دیپلم متوسطه در مالزی چندان در انتخاب رشته موثر نیست و تقریباً با هر مدرک دیپلمی می توان برای کلیه ی رشته های پیش دانشگاهی / کاردانی مرتبط با دوره کارشناسی مورد علاقه پذیرش گرفت. البته برخی دانشگاه ها برای پذیرش دانشجو شرط معدل اعمال می کنند.
دارندگان مدرک دیپلم دبیرستان می بایست یا برای یک دوره پیش دانشگاهی (یک ساله) و سپس برای دوره های کارشناسی (معمولاً 3 سال – برای رشته های مهندسی 3 تا 4 سال) پذیرش بگیرند یا اینکه وارد یک دوره کاردانی پیوسته (2 سال) شوند و سپس تحصیل خود را از سال دوم دوره کارشناسی همان رشته یا گروه رشته های مرتبط ادامه دهند. در تمام این موارد مهم این است که ابتدا تصمیم بگیرید برای دوره ی کارشناسی می خواهید چه رشته ای را انتخاب کنید زیرا باید دوره ی پیش دانشگاهی یا کاردانی مرتبط با همان رشته را بگذرانید.
اگر در انتخاب رشته شک دارید، می توانید ازراهنما ی "معرفی رشته های پرطرفدار در مقطع کارشناسی" ایده و کمک بگیرید. این راهنما رشته هایی را به شما معرفی می کند که جدیدتر و دارای بازار کار به مراتب بهتری هستند.
در نظر بگیرید که برای تحصیل در مقطع کارشناسی هر رشته باید پیش دانشگاه یا کاردانی مرتبط با همان رشته را بگذرانید که معمولاً در همان دانشگاه / کالج ارائه می شوند. مثلاً چنانچه شخصی تمایل به تحصیل در رشته ی موسیقی داشته باشد، می تواند از کالج ICOM که یک کالج تخصصی موسیقی است استفاده کند و در همین کالج دوره های پیش دانشگاهی، کاردانی و کارشناسی موسیقی را بگذراند.
اگر با استفاده از راهنما معرفی رشته های پر طرفدار، طی مشاوره تلفنی و مکاتبه ای با مشاوران ایران ایندیا و مطالعه ی کامل هم چنان نمی توانستید در مورد رشته ی تحصیلی کارشناسی تصمیم بگیرید، می توانید ابتدا برای یک دوره آموزش زبان انگلیسی در یکی از کالج های زبان درخواست پذیرش دهید و سپس با حضور در مالزی و هنگام گذراندن دوره ی زبان (که حداقل 6 ماه تا یک سال زمان می برد) از نزدیک دانشگاه ها و کالج ها را مطالعه کنید و انتخاب دقیقتری داشته باشید.
 
به عنوان جمع بندی، توصیه ی مشاوران ایران ایندیا برای متقاضیان دیپلمه این است که:
1-    فهرست "معرفی رشته های پرطرفدار در مفطع کارشناسی" را مطالعه کنید
2-    با مشاورین ایران ایندیا از طریق ایمیل و تلفن تماس و مشورت بگیرید
3-    اگر هنوز در انتخاب رشته و دانشگاه مطمئن نیستید، ابتدا برای یک دوره زبان انگلیسی در مالزی اقدام کنید، به مالزی بیایید، از نزدیک دانشگاهها را ببینید و در طول گذراندن دوره زبان به صورت حضوری تصمیم بگیرید.
4-   برای پیش دانشگاهی / کاردانی مرتبط با رشته های گروه کامپیوتر، مدیریت آی تی، فناوری اطلاعات، هوش مصنوعی، تجارت الکترونیک، مهندسی نرم افزار، برنامه نویسی موبایل، مهندسی الکترونیک، مخابرات، مدیریت دانایی، مدیریت بازرگانی، مدیریت توریسم، مدیریت منابع انسانی، حسابداری و امور مالی، طراحی بازی های کامپیوتری و فناوری رسانه از دانشگاه APIIT/UCTI استفاده کنید.
5-   برای پیش دانشگاهی / کاردانی مرتبط با رشته های علوم ارتباطات و رسانه، مدیریت ساخت، طراحی مناظر شهری، برنامه ریزی مناطق شهری، ارتباطات تصویری، طراحی صنعتی، طراحی مُد و لباس، فیلم و تلویزیون، روزنامه نگاری، انیمیشن، معماری، گرافیک، تصویر برداری و غیره از دانشگاه Limkokwing استفاده کنید
6-   برای پیش دانشگاهی / کاردانی مرتبط با رشته ی موسیقی از دانشگاه ICOM، کالج تخصصی موسیقی استفاده کنید.
 
 
ب) اگر پیش دانشگاهی دارید:
بر خلاف رشته ی تحصیلی مقطع دیپلم که تاثیری در انتخاب رشته برای پیش دانشگاهی، کاردانی و کارشناسی ندارد، رشته ی پیش دانشگاهی شما برای انتخاب رشته در کارشناسی موثر است. مثلاً هرچند که پیش دانشگاهی داشته باشید، جهت تحصیل در رشته ی موسیقی حتماً باید پیش دانشگاهی موسیقی را بگذرانید. یا بر فرض اگر پیش دانشگاهی شما در رشته ای غیر از هنر باشد، برای پذیرش در کارشناسی رشته هایی نظیر گرافیک، معماری و طراحی داخلی باید ابتدا پیش دانشگاهی هنر را در دانشگاه بگذرانید. هم چنین شرط معدل برای پذیرش دارندگان مدرک پیش دانشگاهی در مقطع کارشناسی جدی تر است و چنانچه معدل یا نمرات دروس تخصصی پایین باشد، ممکن است از دانشجو خواسته شود مجدداً دوره پیش دانشگاهی را در دانشگاه بگذراند یا در دوره های کاردانی ثبت نام نماید. مثلاً ممکن است فردی پیش دانشگاهی ریاضی داشته باشد که بر این مبنا می تواند برای کارشناسی مهندسی نرم افزار در دانشگاه APIIT/UCTI درخواست پذیرش دهد. اما اگر نمرات دروس ریاضی و فیزیک وی که دروس پایه کامپیوتر محسوب می شوند و یا معدل کل این شخص مناسب نباشند، ممکن است دانشگاه از وی بخواهد برای پیش دانشگاهی کامپیوتر ثبت نام نماید.
بنابراین چنانچه مدرک پیش دانشگاهی دارید و می خواهید برای دوره های لیسانس در مالزی درخواست پذیرش دهید، از طریق ایمیل ویا تلفن از یکی از مشاوران ایران ایندیا مشورت لازم را بگیرید و به ویژه از او بخواهید برایتان شرح دهد:
-          آیا پیش دانشگاهی شما به رشته ی کارشناسی مورد علاقه تان مرتبط هست؟ اگر نیست، چه دوره های کارشناسی دیگری را می توانید انتخاب کنید؟
-          آیا معدل و ریز نمرات شما برای این رشته / دانشگاه مورد قبول خواهد بود؟
-          آیا بهتر نیست ابتدا برای یک دوره کاردانی پذیرش بگیرید تا پایه ی علمی شما در آن رشته قوی تر شود؟ اگر بله در کدام دوره / دانشگاه؟
و مواردی از این دست.
به عنوان جمع بندی، توصیه ی مشاوران ایران ایندیا برای شما که مدرک پیش دانشگاهی دارید این است که:
1-   در مورد انتخاب رشته ی کارشناسی، حتماً فهرست "معرفی رشته های پرطرفدار در مفطع کارشناسی" را مطالعه کنید.
2-   با مشاورین ایران ایندیا از طریق ایمیل و تلفن  تماس و مشورت بگیرید
3-   اگر هنوز در انتخاب رشته و دانشگاه مطمئن نیستید، ابتدا برای یک دوره زبان انگلیسی در مالزی اقدام کنید، به مالزی بیایید، از نزدیک دانشگاهها را ببینید و در طول گذراندن دوره زبان به صورت حضوری تصمیم بگیرید.
4-    برای کارشناسی در رشته های گروه کامپیوتر، مدیریت آی تی، فناوری اطلاعات، هوش مصنوعی، تجارت الکترونیک، مهندسی نرم افزار، برنامه نویسی موبایل، مهندسی الکترونیک، مهندسی مخابرات، مدیریت دانایی، مدیریت بازرگانی، مدیریت توریسم، مدیریت منابع انسانی، حسابداری و امور مالی، طراحی بازی های کامپیوتری و فناوری رسانه از دانشگاه APIIT/UCTI استفاده کنید.
5-      برای کارشناسی در رشته ی موسیقی از دانشگاه ICOM، کالج تخصصی موسیقی استفاده کنید.
6-      برای کارشناسی در رشته های علوم ارتباطات و رسانه، مدیریت ساخت، طراحی مناظر شهری، برنامه ریزی مناطق شهری، ارتباطات تصویری، طراحی صنعتی، طراحی مُد و لباس، فیلم و تلویزیون، روزنامه نگاری، انیمیشن، معماری، تصویر برداری و غیره از دانشگاه Limkokwing استفاده کنید.
7-      برای کارشناسی در رشته های نانوتکنولوژی، بیوانفورماتیک، فناوری اطلاعات پزشکی، مهندسی مکانیک و تولید، مهندسی پزشکی، اقتصاد و بازاریابی از دانشگاه MMU استفاده کنید.
 
 
پ) اگر کاردانی دارید:
پذیرش مدارک کاردانی صادر شده در ایران در دانشگاه های مالزی به عوامل گوناگونی بستگی دارد. از جمله محل صدور مدرک کاردانی، شرایط دانشگاه مقصد، معدل و ریز نمرات دانشجو، عنوان دروس گذرانده شده، ارتباط کلی رشته ی کاردانی با رشته ی کارشناسی مورد درخواست و غیره. به طور کلی می توان گفت که مدارک کاردانی حداقل به جای یک سال پیش دانشگاهی و حداکثر تا سقف یک سال و نیم از دوره ی کارشناسی مورد قبول قرار می گیرند.
چنانچه دارای مدرک کاردانی هستید، مشاورین ایران ایندیا به شما توصیه می کنند:
1-      اطلاعات کامل در مورد مدارک قابل قبول کاردانی جهت انتقال واحد به کارشناسی را مطالعه نمایید.
2-      در مورد انتخاب رشته ی کارشناسی، حتماً فهرست "معرفی رشته های پرطرفدار در مفطع کارشناسی" را مطالعه کنید.
3-      با مشاورین ایران ایندیا از طریق ایمیل وتلفن تماس و مشورت بگیرید
4-      اگر هنوز در انتخاب رشته و دانشگاه مطمئن نیستید، ابتدا برای یک دوره زبان انگلیسی در مالزی اقدام کنید، به مالزی بیایید تا ضمن تحصیل زبان انگلیسی که پیش نیاز هر رشته و مقطعی هست، از نزدیک دانشگاهها را ببینید و در طول گذراندن دوره زبان به صورت حضوری تصمیم بگیرید.
 
 
ت) اگر کارشناسی یا کارشناسی ارشد دارید:
به طور کلی تغییر رشته ی اصلی (و نه گرایش) در تحصیلات تکمیلی در دانشگاه های مالزی جز در اندکی موارد غیر ممکن است. مثلاً فردی که کارشناسی زیست سلولی مولکولی دارد، می تواند برای کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی یا میکروبیولوژی غیر پزشکی درخوایت پذیرش دهد، اما هرگز نمی تواند در روان شناسی تحصیل کند.
این رشته ها و دوره های خاص در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری استثنا هستند و از سایر رشته های نا مرتبط نیز دانشجو می پذیرند:
1-      کارشناسی ارشد مدیریت تکنولوژی (Technology Management) در دانشگاه APIIT
2-      کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی با گرایش فناوری اطلاعات (MBA - IT) در دانشگاه APIIT
3-      کارشناسی ارشد کامپیوتر (MSc in Computing) برای فارغ التحصیلان سایر رشته ها در دانشگاه APIIT
4-      کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی (MBA) با گرایش های مدیریت منابع انسانی، بازاریابی، امور مالی و مدیریت آی تی در دانشگاه MMU
5-      کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی (MBA) در دانشگاه UTM با گرایش های فنی مانند کارآفرینی فنی و مدیریت استراتژیک
6-      کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی (MBA) در دانشگاه Limkokwing با گرایش های مدیریت توریسم، مدیریت ورزشی، بانکداری و امور مالی
7-      دکترای مدیریت در دانشگاه UTM که از شاخه های مختلف مدیریت و مهندسی دانشجو می پذیرد.
به جز موارد ذکر شده در بالا، برای درخواست پذیرش در سایر رشته ها لازم است که رشته ی مورد نظر مرتبط با رشته ی مقاطع تحصیلی پیشین باشد.
در مورد شرط معدل و ریز نمرات تخصصی برای ورود به دوره های کارشناسی ارشد و دکترا در مالزی حساسیت بیشتری وجود دارد که حد و حدود آن بسته به رشته ها و دانشگاه های مختلف متفاوت است.
هم چنین برخی دانشگاه های دولتی (مانند دانشگاه پوترا یا دانشگاه UiTM) جهت بررسی مدارک ارائه ی مدرک آیلتس (با حداقل نمره 6.0) یا تافل (با حداقل نمره 550) را اجباری نموده اند به این معنی که بدون ارائه ی این مدارک، به هیچ وجه درخواست پذیرش متقاضی به جریان نیافتاده و مورد بررسی قرار نخواهد گرفت.
در کنار این ها در نظر بگیرید که برای یک متقاضی تحصیل در دوره های کارشناسی ارشد و دکتری در هر رشته و دانشگاهی در مالزی (اعم از دولتی و خصوصی)، ارائه ی حداقل 2 سال سابقه کار مفید و مرتبط با رشته ی تحصیلی الزامی می باشد. متقاضیانی که نمی توانند سابقه ی کار مرتبط به این نحو را ارائه نمایند، شانس بسیار پایینی برای پذیرش دارند.
لازم است متقاضیان دوره های کارشناسی ارشد در نظر بگیرند که دوره های کارشناسی ارشدی که تنها شامل کلاس درس و پروژه (بدون پایان نامه و دفاع) هستند، هم به لحاظ علمی بیشتر به دانشجویان کمک می کنند زیرا دانشجو درحال تغییر مکان از یک سیستم آموزشی به یک سیستم آموزشی جدید است و کلاس های درس تطبیق یافتن دانشجو با محیط علمی و زبان جدید را تسریع می کنند، هم به علت عدم نیاز به مشخص کردن اساتید راهنما شانس پذیرش بالاتری برای متقاضیان فراهم می کنند. بنابراین توصیه ی اکید مشاورین ایران ایندیا این است که در شرایطی که رشته ی مورد علاقه ی شما در حالت های مختلف (کلاس درس )+پروژه[ / کلاس درس+پایان نامه / فقط پایان نامه) برگزار می شود، حالت "صرفاً کلاس درس" را انتخاب کنید که پروژه و پژوهش نیز دارد، اما دفاع از پروژه مورد نیاز نیست.
هنگام دریافت مشاوره تحصیلی جهت پذیرش دوره های کارشناسی ارشد و دکتری در هر یک از دفاتر ایران ایندیا، از مشاور خود بخواهید برایتان توضیح دهد:
1-      با توجه به رشته ی تحصیلی شما در مقاطع قبلی، برای چه گرایش ها و رشته هایی شانس بالاتری برای اخذ پذیرش دارید؟
2-      وضعیت معدل و ریز نمرات شما برای درخواست پذیرش در کدام دانشگاه / رشته مناسب است؟
3-      آیا دانشگاهی که از آن فارغ التحصیل شده اید مورد تایید دانشگاه مقصد هست؟
4-      آیا دانشگاه مورد نظر شرط خاصی برای ارائه مدارک رسمی و بین المللی زبان انگلیسی دارد؟
5-      وضعیت اعتبار بین المللی این دانشگاه چطور است؟
 
توجه کنید که حتی اگر دانشگاه مورد نظر جهت بررسی مدارک از شما مدرک زبان نخواهد، دانستن زبان انگلیسی آنهم در سطح بسیار عالی برای تحصیل در دوره های کارشناسی ارشد و دکتری در این کشور حیاتی و اجتناب ناپذیر است. بنابراین سعی کنید یا قبل از دادن درخواست پذیرش و یا همزمان با آن حتماً یک دوره فشرده آموزش زبان انگلیسی را بگذرانید. به دلایل بسیاری که در راهنمای "اهمیت دوره های زبان انگلیسی" به تفصیل به آنها پرداخته شده است، توصیه ی اکید می کنیم با توجه به اهمیت و کمبود وقت، از اتلاف زمان و هزینه در ایران جداً بپرهیزید و دوره های زبان انگلیسی را در مالزی بگذرانید. فراموش نکنید از مهمترین فاکتورهای یادگیری یک زبان خارجی، قرارگرفتن در محیط و اجتماعی است که مردم در آن به آن زبان تکلم می کنند.
مشاورین ایران ایندیا به شما که متقاضی دوره های کارشناسی ارشد یا دکترا در مالزی هستید توصیه می کنند علاوه بر جدی گرفتن بحث دوره های زبان انگلیسی و گرفتن مشاوره ی دقیق؛
-          برای تحصیل در رشته های خاص که از تمام رشته ها دانشجو می پذیرند از اطلاعات بالا استفاده کنید
-          برای تحصیلات تکمیلی در رشته ها و گرایش های مهندسی عمران، ساخت و سازه، حمل و نقل، مهندسی محیط زیست، شاخه های مهندسی برق، الکترونیک، مکاترونیک، مخابرات، قدرت، گرایش های مهندسی شیمی، پلیمر، مهندسی نفت، مهندسی گاز، شاخه های زمین شناسی، ژئوماتیک و ژئوتکنیک، هیدروگرافی، تحقیقات ماهواره و ناوبری، گروه مهندسی مکانیک، تولید، مهندسی صنایع، مهندسی مواد، طراحی صنعتی، طراحی شهری، برنامه ریزی توریسم، کارشناسی ارشد و دکتری در مدیریت، توسعه منابع انسانی، شاخه های مختلف علوم تربیتی و غیره می توانید از دانشگاه UTM، دانشگاه صنعتی مالزی استفاده کنید.
-          برای تحصیل در تخصص های پزشکی، دندان پزشکی، داروسازی، شاخه های بهداشت، جراحی و غیره می توانید از دانشگاه USM (Link) استفاده کنید.
-          برای تحصیلات تکمیلی در شاخه های متنوعی از علوم انسانی مانند اقتصاد، مدیریت، زبان و ادبیات انگلیسی، مددکاری، مطالعات دیپلماتیک، علوم سیاسی، جامعه شناسی، مردم شناسی، باستان شناسی، زبان شناسی، تاریخ، جغرافیا، مطالعات اسلامی، فلسفه، شاخه های توسعه، جمعیت شناسی، برنامه ریزی، مطالعات زنان، علوم ارتباطات، روزنامه نگاری، تبلیغات، فیلم و پخش، مطالعات فرهنگی و رسانه، تکنولوژی آموزشی و غیره و همین طور گروه هنر مانند موسیقی شناسی، تئاتر و نمایش، بازیگری و کارگردانی، عکاسی، نقاشی، آهنگسازی و موسیقی شناسی قومی می توانید از دانشگاه USM استفاده کنید.
-          برای تحصیلات تکمیلی در گروه رشته های علوم پایه و علوم کاربردی مانند شاخه های مختلف زیست شناسی، حشره شناسی، جانورشناسی، میکروبیولوژی، انگل شناسی، گروه شیمی، شاخه های ریاضی، گروه فیزیک، ژئوفیزیک، بیوفیزیک، نجوم، اخترفیزیک و مطالعات اتمسفر، مطالعات دریایی و رشته های مرتبط، تکنولوژی غذایی، معماری، طراحی مناظر، توسعه توریسم، مدیریت پروژه، طراحی داخلی، برنامه ریزی شهری، علوم کامپیوتر، هوش مصنوعی، سیستم های اطلاعاتی و غیره نیز می توانید از دانشگاه USM مالزی استفاده نمایید
راهنمای دوره های آموزش زبان انگلیسی
در مالزی
 
 
دانستن زبان انگلیسی در حد بسیار خوب برای ورود به هر دوره تحصیلی در مالزی الزامی و حیاتی است. بدیهی است که بدون این قابلیت، امکان تحصیل، پژوهش، ارائه پروژه، مقاله نویسی و غیره برای دانشجو وجود نخواهد داشت و دانشجو نه به خاطر ندانستن مطالب علمی بلکه صرفاً به دلیل نداشتن دانش کافی زبان انگلیسی با افت شدید تحصیلی مواجه خواهد شد. از سوی دیگر زبان انگلیسی زبان علم و تجارت در دنیای امروز است. پس چه بهتر که با نگاه کردن به زبان انگلیسی به عنوان یک سرمایه ی مادام العمر، راه پیشرفت و ترقی چه در دوران تحصیل و چه برای کسب و کار و تجارت را برای خود هموارتر و آسان تر سازید.
دوره های زبان ارائه شده در کالج های زبان مالزی راهگشا و کلید حل مشکل شما در این موارد هستند. این دوره ها برای همه ی افراد قابل استفاده هستند؛ چه کسانی که صرفاً می خواهند در یک جامعه انگلیسی زبان زندگی روزمره داشته باشند، چه کسانی که از انگلیسی به عنوان زبان تحصیل و پژوهش استفاده می کنند و چه کسانی که علاقمندند تجارت و کسب و کار موفق تری داشته باشند.
متاسفانه در ایران فقدان جدی آموزش صحیح و حرفه ای زبان انگلیسی وجود دارد. آموزشگاه های زبان بسیاری در ایران کلاس زبان انگلیسی، آموزش آیلتس، آمادگی تافل و غیره را برگزار می کنند اما ساعات کم این کلاس ها، قرارنداشتن فرد در محیط انگلیسی زبان و در نتیجه فراموشی سریع مطالب کلاس و استفاده نکردن از آموخته ها، همه و همه منجر به بی فایده شدن این دوره ها شده اند. علاوه بر اینها اغلب آموزشگاه های زبان انگلیسی داخل ایران به دلیل عدم ارتباط مداوم با دنیای بیرون از روشهای آموزشی نه چندان پیشرفته و نسبتاً قدیمی استفاده می کنند که تجربه ی مطلوب و آسانی را برای دانشجو رقم نمی زند.
دوره های زبان انگلیسی در مالزی با بهره گیری از اساتید خبره، از تنوع بالایی برخوردارند و تقریباً نیاز هر کسی را می توانند پاسخ دهند. وجه مشترک دوره های آموزش زبان انگلیسی معرفی شده در ایران ایندیا این است که اولاً، کلیه ی این دوره ها به صورت فشرده و تمام وقت برگزار می شوند

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب